SUCCESVOLLE RODE DRAAD JEUGDTRAINERSCURSUS BIJ SV DIE HAGHE

Gepubliceerd op 15 oktober 2024 om 11:28

Bij SV Die Haghe zijn de jeugdtrainers geschoold door Jeugdvoetbalopleiding in het toepassen van het Rode Draad leerplan.

 

Als grote voordeel werd door de jeugdtrainers ervaren dat deze driedelige jeugdtrainerscursus volledig was afgestemd op devertaling van het Rode Draad leerplan.Ook de interactieve benadering en de praktijkgerichte opzet spraken aan. De beleidsbepalers van SV Die Haghe, uit Den Haag, hebben bewust voor het Rode Draad leerplan gekozen omdat deze collectieve structuur de totale jeugdopleiding op een hoger peil brengt.

 

Doelstelling van SV Die Haghe is om uit te groeien tot een verenigingsbrede jeugdopleiding waarbij zowel jongens als meisjes veel plezier en progressie beleven dankzij goede geschoolde jeugdtrainers. Dankzij deze professionele ondersteuning is SV Die Haghe hard op weg om uit te groeien tot een vitale jeugdopleiding.Gezien de goede organisatie binnen de vereniging en de gemotiveerde en leergierige jeugdtrainers is er veel perspectief voor SV Die Haghe  om haar doelen te realiseren.Jeugdvoetbalopleiding is landelijk actief bij een groot aantal verenigingen. Voordeel is de praktijkgerichte en interactieve benadering. Hierdoor ontstaat er een optimaal leerklimaat en is progressie voor iedereen haalbaar.Wij willen alle deelnemende jeugdtrainers complimenteren en feliciteren met de getoonde progressie.

Verenigingen die ook haar jeugdtrainers specifiek willen laten scholen kunnen contact opnemen via info@jeugdvoetbalopleiding.nl